Posjeti nas na vodećem međunarodnom plinskom skupu u JI Europi

Nakon uspješno održanoga jubilarnog 35. izdanja Međunarodnoga znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin, koji se prošle godine prvi put održao virtualno (online), vodeća međunarodna plinska konferencija i izložba u JI Europi vraća se svojoj tradicionalnoj lokaciji na Kvarneru – u Opatiju. Opatija je oduvijek bila elitno središte najvećih poslovnih događanja: već više od 150 godina zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih poslovnih skupova i njihovih sudionika.

36. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin ove će se godine održati od 16. do 18. lipnja u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji. Tijekom tri dana održavanja susreta očekuje se sudjelovanje brojnih stručnjaka za plin i energetiku, 60 uglednih predavača i znatan broj izlagača iz više od 20 zemalja Europe i svijeta. Utjecajan skup plinske struke u organizaciji Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU), i Centra za plin Hrvatske činit će 10 aktualnih tematskih cjelina, nekoliko interaktivnih panel-diskusija i posterska sekcija o temama koje obuhvaćaju cijeli lanac prirodnog plina, primjenu novih tehnologija, kao i ključne izazove koji će odrediti razvoj plinskoga gospodarstva i energetike u budućnosti.

Diljem svijeta plinsko gospodarstvo ima važnu pozitivnu ulogu na globalnim energetskim tržištima, kao i pri energetskoj tranziciji pa je cilj ove konferencije osigurati razumijevanje i prihvaćanje ključne uloge plina i plinskoga gospodarstva u budućnosti s malenim udjelom ugljika.

Zadovoljstvo nam je najaviti sudjelovanje Feromihina-a kao neposrednog sudionika svih procesa i brojnih projekata povezanih sa prirodnim plinom na području Republike Hrvatske i šire.

Feromihin će tako predstaviti na svom štandu svoja rješenja i pametne tehnologije:

  • eLBC (Line Break Control) – rješenje koje osigurava nadzor i automatsku blokadu cjevovoda tijekom naglog pada tlaka sa dodatnom mogućnošću solarnog  napajanja
  • PIMSF (AYMO) – softverska platforma za upravljanje integritetom cjevovoda. Nudi jedinstveno i moderno rješenje za plinsku i naftnu industriju u pogledu monitoringa cjevovoda, detekcije anomalija, predikcije rasta korozije, planiranja popravka i održavanja te vođenja cjelokupne dokumentacije vezane uz pojedini cjevovod ili mrežu

Kao službeni distributer predstavit ćemo inovativna i pametna rješenja iz portfolija naših partnera:

  • Stopaq – proizvodi za omatanje, osim što sprječavaju koroziju, izuzetno dobro prianjaju uz čelik, kao i uz tvornički nanesene ili postavljene na terenu premaze cjevovoda.
  • 3X engineering – kompozitne tehnologije za popravak i sanaciju cjevovoda
  • Fahlke Control Systems KG – vodeća rješenja od proizvođača pogona za pneumatsku, plinsku ili hidrauličku primjenu
  • Bernard Controls – električni pogoni i rješenja sa Ex primjenom za sve vrste armatura koje se primjenjuju u plinskoj industriji

Više informacija o našim tehnološki naprednim rješenjima možete pronaći na našoj izložbenoj jedinici u Opatiji, Grand Hotel Adriatic od 16.-18.lipnja 2021. godine.

Skip to content