Politika o kolačićima

Politika o kolačićima pomaže nam razumjeti što su točno kolačići i kako se koriste. Da biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića koristimo, koje informacije uz pomoć njih prikupljamo, kako te informacije koristimo te kako kontroliramo njihove postavke, pročitajte ovu Politiku o kolačićima. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke sigurnima, bacite pogled na naša Pravila o zaštiti privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoju suglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našoj web stranici.
O tome tko smo, kako nas možete kontaktirati te sve o načinima na koje obrađujemo vaše osobne podatke, doznajte u našim Pravilima o zaštiti privatnosti.
Vaš pristanak odnosi se na sljedeća područja: feromihin.hr

 

Što su kolačići ?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu manjeg dijela informacija. Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj pri učitavanju web stranice u pregledniku. Kolačići igraju važnu ulogu u području sigurnosti web stranica, pomažu nam u ispravnom funkcioniranju istih, pružaju nam bolje korisničko iskustvo i dovode do boljeg razumijevanja načina na koji radi web stranica, istovremeno ukazujući na mjesta kojima je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće ?

Poput većine online usluga, i naša web stranica koristi kolačiće prve i kolačiće trećih strana na više načina. Kolačići prve strane uglavnom pomažu u ispravnom funkcioniranju web stranice. Navedeni kolačići ne sudjeluju u prikupljanju vaših osobnih podataka.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web stranicama olakšavaju nam razumijevanje funkcioniranja web stranice, ukazuju na način na koji posjetitelj komunicira s našim web stranicama, istovremeno pružajući sigurnost, predlažući reklame koje su relevantne za vas. Sve navedeno pruža Vam poboljšano korisničko iskustvo i pomaže u olakšavanju pristupa našim web stranicama pri budućim posjetima.

Koje vrste kolačića koristimo ?

Osnovna značajka: Da biste u punini doživjeli sve pogodnosti naše stranice, određeni kolačići su neophodni. Pomažu nam u održavanju korisničkih sesija i otklanjanju sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju osobne podatke. Primjerice, kolačići omogućuju sigurnu prijavu i odjavu s Vašeg računa, kao i sigurno dodavanje proizvoda u košaricu.

Statistika: Kolačići pohranjuju informacije o broju posjetitelja web stranice, o broju pojedinačnih posjetitelja, o posjećenim web stranicama, o izvoru posjeta itd. Navedeni podaci nam pomažu u razumijevanju i analizi kvalitete funkcioniranja web stranice te definiranju područja koja zahtijevaju poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje reklame. Kolačići se koriste za personalizaciju reklama koje vam pokazujemo, kako bi iste odgovarale Vašim potrebama. Osim toga, pomažu nam u praćenju učinkovitosti navedenih reklamnih kampanja. Informacijama, pohranjenima u kolačićima, mogu se služiti i pružatelji reklama treće strane u cilju prikazivanja oglasa i na drugim web stranicama.

Funkcije: Navedeni kolačići pomažu određenim manje važnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcije uključuju ugrađeni sadržaj, kao što je, primjerice, videozapis ili podijeljeni sadržaj na web stranicama platformi društvenih mreža.

Preferencije: Navedeni kolačići pohranjuju Vaše postavke i sklonosti pretraživanju određenih web stranica, kao i jezične preferencije, a sve u cilju omogućavanja boljeg i učinkovitijeg iskustva pri budućim posjetima web stranicama.

Kako mogu kontrolirati preference kolačića ?

Ukoliko se naknadno odlučite promijeniti svoje preferencije kroz svoju sesiju pregledavanja, jednostavno kliknite na karticu “Politika privatnosti i kolačića”, prikazanu na zaslonu. Ponovno će se pojaviti obavijest o suglasnosti, omogućujući Vam promjenu svojih preferencija ili potpuno povlačenje suglasnosti.

Osim toga, različiti preglednici pružaju različite metode blokiranja i brisanja kolačića koje koriste web stranice. Postavke preglednika možete promijeniti da biste blokirali/izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati kolačićima ili ih potpuno izbrisati, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.