Inovativna rješenja za popravke cjevovoda

3X ENGINEERING

Pošaljite upit
Kvaliteta određuje našu viziju rada

3x Engineering

Feromihin ima ekskluzivno pravo distribucije proizvoda 3x Engineering u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori i Kosovu.

INOVATIVNA RJEŠENJA ZA POPRAVAK VAŠIH INSTALACIJA

Osnovan 1990. godine od strane Stanislasa Bouleta d’Auria, 3X ENGINEERING (3X) jedna je od vodećih svjetskih tvrtki specijaliziranih za održavanje cjevovoda korištenjem kompozitne tehnologije. Osim bogatog iskustva u sektoru nafte i plina, 3X ENGINEERING odlično se snalazi u području energetike i građevinarstva.

Naš tim, sastavljen od razvojnih inženjera, proizvođača, prodavača i instalatera naših proizvoda, svojim klijentima u mogućnosti je ponuditi cjelovitu integriranu uslugu.

Dugi niz godina 3X ENGINEERING nudi inovativne patentirane proizvode i visokokvalificirane tehničke usluge na sljedećim područjima:

REINFORCEKiT®

REINFORCEKiT® 4D (R4D) radi po principu tzv. ‘mokrog’ nanošenja. Spiralno se omotava oko cijevi, mehanički ojačavajući oštećeni dio cijevi. Količina slojeva određuje se ovisno o tlaku u cijevi, temperaturi, promjeru i debljini, kao i o dubini i duljini jame, vrsti čelika i lokaciji cijevi. Detalji procedure popravka, kao i vrsta materijala, određuju se uz pomoć 3X softvera REA nakon unosa svih potrebnih informacija (u skladu s kodovima i standardima ASME B31G, ISO 24.817 i ASME PCC-2).

REINFORCEKiT® 4D preporučuje se za popravak i ojačanje cjevovoda koji rade na temperaturama između -50°C (-58°F) do +150°C (+302°F) i koji su podložni vanjskoj/unutrašnjoj koroziji, curenju (namjenski postupak za popravke pod naponom), udubljenjima i mehaničkim oštećenjima. Sustav obnavlja integritet cijevi i sprječava daljnje propadanje. Navedeni kompozitni omotač izrađen je od 400 g/m² Kevlar® trake i snažno ojačane keramičke epoksidne smole

Inovativna rješenja za postupke popravaka

Asortiman proizvoda

TEMELJEN NA PROCESIMA

STOPKiT®

STOPKiT® koristi trenutno najučinkovitije postupke popravaka. Njegovim korištenjem curenje na cjevovodima može se zaustaviti daljinskim upravljanjem u svega nekoliko minuta

Zaustavlja različite vrste curenja (ulje, plin, voda…) na cijevima promjera od 2″ do 56″, a uspješno se primjenjuje i na dijelovima specifičnih oblika (ovalna cijev, koljeno) te na zavarima.

Navedeni patentirani proizvod koristi se u situacijama visoke hitnosti. Dostupan je u nekoliko modela (ovisno o promjeru cijevi i otvora), kao i za različita okruženja (kopno, pučina i podmorje).

Kada je promjer rupe manji od 25 mm mm (veličina zakrpe 50 x 100 mm), curenje se može zaustaviti uz tlak do 120 bara. Ukoliko je promjer rupe do 50 mm (veličina zakrpe 100×100 mm), curenje se može zaustaviti s tlakom do 50 bara), ovisno o promjeru cijevi i temperaturi. Posebna zakrpa (veličine 50×50 mm) dizajnirana je za STOPKiT® malih promjera (2” i 3”) za zaustavljanje (brtvljenje) curenja na otvorima do 20 mm s maksimalnim tlakom od 150 bara.

Ugradnja se može izvesti bez prekida tlaka u cjevovodu.

+32

Godina iskustva

+1000000

zaštićenih jedinica