SPECIJALIST ZA SEKTOR NAFTE I PLINA

Feromihin

ANALITIČKI NAČIN RAZMIŠLJANJA

Softversko rješenje za upravljanje integritetom cjevovoda

AYMO je najsuvremeniji softver za upravljanje integritetom cjevovoda za vizualizaciju, upravljanje i održavanje cjevovoda i tijekova rada.

Saznaj više
Pratite svoju imovinu svugdje i u bilo kojem trenutku

Sustav upravljanja imovinom (AMS)

Upravljanje imovinom je software za praćenje i nadzor resursa tvrtke, bilo fiksnih ili mobilnih, s ciljem boljeg evidentiranja trenutnog stanja, povijesti pojedinih resursa i boljeg planiranja preventivnog ili prediktivnog održavanja.
 
Saznaj više
UREĐAJ ZA KALIBRACIJU ELBC

Riki

Kalibracijski uređaj za LBC pod brendom „RIKI“ je generator linearnog pada tlaka koji simulira pad tlaka na plinovodu i daje mogućnost postavljanja ispravnih/preciznih vrijednosti.

Saznaj više
Inovativni pristup

Elektronički sustav kontrole prekida linije (eLBC)

Pružanje usluga zaštite plinovoda pomoću eLBC (electronic Line Break Control) sustava za nadzor i automatsko blokiranje plinovoda, uz napajanje putem solarnih panela, na lokacijama gdje ne postoji mogućnost priključenja na javnu gradsku elektroenergetsku mrežu.

Saznaj više

Inovativna zaštita od korozije

Kao ovlašteni zastupnik Stopaq®, tržišnog lidera u razvoju proizvoda za prevenciju korozije, bavimo se primjenom zaštite od korozije na cjevovodima i spremnicima. Svjesni činjenice da je korozija jedan od najvećih problema u industriji, odlučni smo učiniti naša rješenja pouzdanima i dugotrajnima, što postižemo zahvaljujući značajkama Stopaq® proizvoda.

Saznaj više

Inovativna rješenja za sanaciju cjevovoda

Kao ekskluzivni regionalni distributer 3X ENGINEERING®, jedne od vodećih svjetskih tvrtki za sanaciju oštećenih cjevovoda sa kompozitnim obujmicama, nudimo kvalitetna i pouzdana rješenja za sanaciju cjevovoda i spremnika oštećenih mehanički ili zbog korozije. Naša rješenja temelje se na inovativnoj tehnologiji primjene kompozitnih materijala, koja oštećenom materijalu vraća izvorni integritet i mehanička svojstva, a često ga i poboljšava.

Saznaj više

Integrirana rješenja za kotlovnicu i dehidratacijsku jedinicu

U mogućnosti smo pružiti cjelovito rješenje za kotlovnice i jedinicu za dehidraciju uključujući cijeli životni ciklus od dizajna, proizvodnje, isporuke, instalacije, puštanja u rad do održavanja i servisa.

Ovlašteni smo za prodaju, ugradnju, puštanje u rad i servisiranje Weishaupt proizvoda. 

 

Saznaj više
Reference

Partneri