SPECIJALIST ZA SEKTOR NAFTE I PLINA

Feromihin

CJELOVITOST I DUGOVJEČNOST INFRASTRUKTURE

Napredna zaštita cjevovoda (AEGIS Rockshield)

AEGIS Rockshield dizajniran je za zaštitu cjevovoda u izazovnim okruženjima, posebno tijekom polaganja cijevi u kamenitom području. Njegova primjena proširuje se na podvodne cjevovode, osiguravajući AKZ od oštećenja tijekom polaganja cijevi te prilikom zatrpavanja trase.

Saznaj više
ANALITIČKI NAČIN RAZMIŠLJANJA

Softversko rješenje za upravljanje integritetom cjevovoda

AYMO je najsuvremeniji softver za upravljanje integritetom cjevovoda po pitanju vizualizacije, upravljanja i održavanja cjevovoda i tijeka rada.

Saznaj više
PRATITE SVOJU IMOVINU U BILO KOJEM TRENUTKU, NA BILO KOJEM MJESTU

Sustav upravljanja imovinom (AMS)

Sustav upravljanja imovinom (AMS) je software za praćenje i nadzor resursa tvrtke, fiksnih ili mobilnih, u cilju što boljeg utvrđivanja aktualnog stanja, analize ranije zabilježenih podataka te sustavnog planiranja preventivnih ili prediktivnih postupaka održavanja.

Saznaj više
UREĐAJ ZA KALIBRACIJU eLBC-a

Riki

Uređaj za kalibraciju eLBC-a – „RIKI“ – pruža mogućnost podešavanja pada tlaka, utvrđivanja trajanja pojave pada tlaka te generiranje ispitnih izvještaja.

Saznaj više
Inovativni pristup

Sustav elektroničke kontrole prekida linije (eLBC)

Pružanje usluga zaštite plinovoda pomoću eLBC (electronic Line Break Control) sustava za nadzor i automatsko blokiranje plinovoda, uz napajanje putem solarnih panela, na lokacijama gdje ne postoji mogućnost priključenja na javnu gradsku elektroenergetsku mrežu.

Saznaj više

Napredne mjere zaštite od korozije

Kao ovlašteni zastupnik Stopaq®, tržišnog lidera u razvoju proizvoda za prevenciju korozije, uspješno primjenjujemo njihove metode zaštite na cjevovodima i spremnicima. Budući da smo itekako svjesni razornog utjecaja korozije, odlučni smo u nastojanjima da svoja rješenja učinimo pouzdanima i dugotrajnima, u čemu nam pomažu Stopaq® proizvodi.

Saznaj više

Inovativna rješenja za sanaciju cjevovoda

Kao ekskluzivni regionalni distributer 3X ENGINEERING®, jedne od vodećih svjetskih tvrtki na području rješenja za sanaciju oštećenih cjevovoda (korištenjem kompozitnih obujmica), nudimo kvalitetna i pouzdana rješenja za mehanička oštećenja na cjevovodima ili oštećenja nastala uslijed korozije. Naša rješenja temelje se na inovativnoj tehnologiji primjene kompozitnih materijala, koja oštećenom materijalu vraća izvorni integritet i mehanička svojstva, a često ga i poboljšava.

Saznaj više

Integrirana rješenja za kotlovnice i dehidracijske jedinice

U mogućnosti smo pružiti cjelovito rješenje za kotlovnice i dehidracijske jedinice, prateći sve korake njihova životnog ciklusa – od dizajna, proizvodnje, isporuke, instalacije, puštanja u rad do održavanja i servisa. Ovlašteni smo za prodaju, ugradnju, puštanje u rad i servisiranje Weishaupt proizvoda.

Saznaj više
Reference

Partneri