SPECIJALIST ZA SEKTOR NAFTE I PLINA

Feromihin

ANALITIČKI NAČIN RAZMIŠLJANJA

Softversko rješenje za upravljanje integritetom cjevovoda

AYMO je najsuvremeniji softver za upravljanje integritetom cjevovoda za vizualizaciju, upravljanje i održavanje cjevovoda i tijekova rada.

Saznaj više
Inovativni pristup

Elektronički sustav kontrole prekida linije (eLBC)

Pružanje usluga zaštite plinovoda pomoću eLBC (electronic Line Break Control) sustava za nadzor i automatsko blokiranje plinovoda, uz napajanje putem solarnih panela, na lokacijama gdje ne postoji mogućnost priključenja na javnu gradsku elektroenergetsku mrežu.

Saznaj više

Zaštita od korozije

Kao ovlašteni zastupnik Stopaq®, tržišnog lidera u razvoju proizvoda za prevenciju korozije, bavimo se primjenom zaštite od korozije na cjevovodima i spremnicima. Svjesni činjenice da je korozija jedan od najvećih problema u industriji, odlučni smo učiniti naša rješenja pouzdanima i dugotrajnima, što postižemo zahvaljujući značajkama Stopaq® proizvoda.

Saznaj više

Sanacija cjevovoda

Kao ekskluzivni regionalni distributer 3X ENGINEERING®, jedne od vodećih svjetskih tvrtki za sanaciju oštećenih cjevovoda sa kompozitnim obujmicama, nudimo kvalitetna i pouzdana rješenja za sanaciju cjevovoda i spremnika oštećenih mehanički ili zbog korozije. Naša rješenja temelje se na inovativnoj tehnologiji primjene kompozitnih materijala, koja oštećenom materijalu vraća izvorni integritet i mehanička svojstva, a često ga i poboljšava.

Saznaj više

Izvođenje i održavanje mehaničkih instalacija

Ovlašteni smo za prodaju, ugradnju, puštanje u rad i servisiranje Weishaupt proizvoda. Također smo u mogućnosti pružiti cjelovito rješenje za kotlovnice (projektiranje, proizvodnja, dobava, ugradnja, puštanje u rad i održavanje). Također smo u mogućnosti pružiti cjelovito rješenje za kotlovnice (projektiranje, proizvodnja, opskrba, ugradnja, puštanje u pogon i održavanje).

Saznaj više
Reference

Partneri