Nadolazeća prilika da saznate više o AYMO, Rio Oil & Gas

Je li Vam stalo do Vaših cjevovoda?

Imamo moderno rješenje AYMO koje će vam pomoći pronaći odgovor.
AYMO je softverska platforma za upravljanje integritetom cjevovoda. Nudi jedinstveno i moderno rješenje za industriju nafte i plina u pogledu praćenja cjevovoda, otkrivanja anomalija, predviđanja rasta korozije, planiranja popravaka i održavanja dok čuva svu dokumentaciju vezanu uz određeni cjevovod ili mrežu.

Želite li znati više, posjetite naš štand X21 u Rio Oil&gas koji će se odražati između 26. i 29. rujna 2022., na Olimpijskom bulevaru Rio de Janeira.Rio Oil & Gas je savršeno m gdje ćemo imati priliku upoznati vodeće profesionalce na tržištu, proširiti svoju mrežu i stvorite nove prilike.

S više od 350 potvrđenih izlagača, Rio Oil & Gas 2022 će okupiti glavne igrače u sektoru na 51 tisuću četvornih metara duž 6 skladišta na Boulevard Olímpico.
Organizatori očekuju 40 tisuća ljudi koji će posjetiti izložbu tijekom četiri dana sajma, stvarajući veze, nove poslove i potičući gospodarstvo.

Najvažniji brendovi na tržištu nafte i plina potvrđeni su na Rio Oil & Plin. Događaj će se 2022. održati u Píer Maua, u srcu Rio de Janeira, te će i dalje biti pozornica za velike industrijske rasprave i novi poslovni razvoj.

To je prostor za umrežavanje s liderima iz čitavog industrijskog lanca.

Sudjelovanje u Rio oil&gas će sigurno istaknuti AYMO brand za ljude koji traže nova digitalna rješenja, umrežavanje, integraciju i novosti s tržišta nafte i plina.

Za nas je ovo idealan trenutak za povećanje kontakata s drugim izlagačima i velikim imenima na tržištu u ovom dijelu svijeta.

Ne propustite tu priliku i posjetite nas tamo.

Skip to content