Nadolazeća prilika da saznate više o AYMO, Rio Oil & Gas 2022

pipeline integrity

Je li vam stalo do vaših cjevovoda?

Imamo moderno rješenje AYMO koje će vam pomoći pronaći odgovor.

AYMO je softverska platforma za upravljanje integritetom cjevovoda. Nudi jedinstveno i moderno rješenje za industriju nafte i plina u pogledu praćenja cjevovoda, otkrivanja anomalija, predviđanja rasta korozije, planiranja popravaka i održavanja dok čuva svu dokumentaciju vezanu uz određeni cjevovod ili mrežu.

Želite li znati više, posjetite naš štand X21 u Rio Oil&gas koji će se odražati između 26. i 29. rujna 2022., na Olimpijskom bulevaru Rio de Janeira. Rio Oil & Gas je savršeno mjesto gdje ćemo imati priliku upoznati vodeće profesionalce na tržištu, proširiti svoju mrežu i stvorite nove poslovne prilike.

S više od 350 potvrđenih izlagača, Rio Oil & Gas 2022 će okupiti glavne igrače u sektoru na 51 tisuću četvornih metara duž 6 skladišta na Boulevard Olímpico.

Organizatori očekuju 40 tisuća ljudi koji će posjetiti izložbu tijekom četiri dana sajma, stvarajući veze, nove poslove i potičući gospodarstvo.

Najvažniji brendovi na tržištu nafte i plina potvrđeni su na Rio Oil & Plin. Događaj će se 2022. održati u Píer Maua, u srcu Rio de Janeira, te će i dalje biti pozornica za velike industrijske rasprave i novi poslovni razvoj. To je prostor za umrežavanje s liderima iz čitavog industrijskog lanca.

Sudjelovanje u Rio oil&gas će sigurno istaknuti AYMO brand za ljude koji traže nova digitalna rješenja, umrežavanje, integraciju i novosti s tržišta nafte i plina.

Za nas je ovo idealan trenutak za povećanje kontakata s drugim izlagačima i velikim imenima na tržištu u ovom dijelu svijeta.

Ne propustite tu priliku i posjetite nas tamo.

Preskoči na sadržaj